Detachering instructeurs

Simply the best!

In een paar simpele stappen en tegen een scherp tarief voor bemiddeling regelen wij en ervaren instructeur voor uw training.
Met Instructeursalarm.nl en onze ervaren planners vinden wij voor u snel de juiste instructeur om uw training in welke vorm dan ook succesvol te maken. Ook voor maatwerk kunt u in samenspraak met onze verkoopadviseurs dergelijke projecten geheel aan instructeursalarm.nl uitbesteden en laten begeleiden.

Besparen op inkoop zijn uw eerste verdiensten

Met de inzet van Instructeursalarm.nl bespaart u direct op de kosten van uw trainingen. Door gebruik te maken van onze professionele planners met een achtergrond in de markt van veiligheidstrainingen, hoeft eigen personeel zich niet te buigen over tijdrovende dillema's om trainingen gevuld te krijgen met de gekwalificeerde instructeurs.


Wij gaan private label onder uw certificering

Instructeursalarm.nl verzorgd indien gewenst meer dan alleen het regelen van de instructeur. Onder 'private label' verzorgen wij van A tot Z voor u een training. Het enige wat u verzorgd is de certificering en uitnodiging van uw cursisten. Wij regelen trainingslocatie, E-Learning, koffie/thee, lunch, instructeur(s) en alles wat de training verder vereist om het een succes te maken.

Uiteraard is onze instructeur ook uitstekend te implementeren bij een eigen georganiseerde training. Dit kan op een trainingscentrum zijn of bij een incompany training.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op het moment dat u bij ons een aanvraag doet, gaan wij direct op zoek naar een geschikte medewerker. Ook zal de opdracht via ons afgeschermde portaal op onze website worden uitgezet naar medewerkers, die de gewenste kwalificaties die u vraagt beheerst.

Materiaalbehoefte

Wij kunnen voorzien in instructeurs met een eigen materiaalvoorziening. Dus is het verzorgen van zelfstandige trainingen via Instructeursalarm.nl behoort ook tot onze mogelijkheden.

Wat zijn de tarieven?

Het tarief bepaalt u helemaal zelf! Het dagtarief of uurtarief bepaalt u Instructeursalarm.nl helemaal zelf. Door een marktconform tarief of hoger neer te leggen, maakt de kans op invulling ervan uiteraard een stuk groter. U speelt met het tarief dus zelf in op de vraag en behoefte met het bepalen van een tarief. 

Uw tarief is tevens het "peiltarief" dat wij hanteren en waarover u aan Instructeursalarm.nl een marktconform commissie over berekend krijgt voor de door ons verleende diensten. Het verdienmodel van Instructeursalarm.nl is 2-ledig en realiseren wij zowel aan de kant van de opdrachtgever als opdrachtnemer. Zo genereren wij voor zowel de opdrachtgever als opdrachtnemer gunstige tarieven om te kunnen samenwerken en elkaar te vinden via het netwerk van Instructeursalarm.nl

Voor het gebruik van "eigen middelen" bepaalt uzelf ook de materiaalvergoeding die staat voor de betreffende training. Voor het faciliteren ervan bepaald u boven de onkostenvergoeding materiaal een marktconform administratieve commissie.

Categorie: