Detachering instructeurs

Simply the best!

In een paar simpele stappen en tegen een scherp bemiddelingstarief en instructeur geregeld voor uw training.
Bij Instructeursalarm.nl vinden onze ervaren planners voor u snel de juiste instructeur. Onze uitgebreide portefeuille met ervaren instructeurs maken uw training een succes. Ook bij maatwerk kunt u in samenspraak met onze verkoopadviseurs deze projecten geheel aan instructeursalarm.nl uitbesteden en laten begeleiden richting onze instructeurs.

Private label

En instructeursalarm.nl verzorgd indien gewenst meer dan alleen het regelen van de instructeur. Onder 'private label' verzorgen wij van A tot Z voor u een gehele training. Het enige wat u verzorgd is de certificering en uitnodiging van uw cursisten. Wij regelen trainingslocatie, E-Learning, koffie/thee, lunch, instructeur(s) en alles wat de training verder vereist om het een succes te maken.

Audit instructeurs

Bewaking van de kwaliteit van uw dienstverlening is een uiterst belangrijke kwestie. Vaak valt deze verantwoording mede onder de medewerkers die de betreffende dienstverlening uitvoeren bij uw opdrachtgevers. Uiteraard hoopt u erop dat de medewerkers zich houden aan de policy zoals u graag ziet dat uw opdrachtgevers worden behandeld en/of geïnstrueerd volgens de norm van uw organisatie. 

- Hoe staat uw instructeur/instructrice voor een groep?

- Werkt uw instructeur conform de  

Voor instructeurs

Wie is Instucteursalarm.nl?

Instructeursalarm.nl detacheert instructeurs voor uiteenlopende veiligheidstrainingen en is de schakel tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Samenwerking met Instructeursalarm.nl is werken in korte lijnen. Bij Instructeursalarm.nl vindt u willekeur aan instructeur opdrachten zoals BHV-opleidingen, EHBO-opleidingen, opleiding ploegleiders en nog veel meer. Bij Instructeursalarm.nl zijn wij ook op zoek naar meertalige instructeurs.

Hoe is de werkwijze van Instructeursalarm.nl?

Onze planning krijgt van diverse opdrachtgevers (veiligheidsopleiders) aanvragen voor instructeurs voor veiligheidstrainingen. Vervolgens worden deze  opdrachten uitgezet via onze (afgeschermde) portaal, waarin geregistreerde instructeurs inzage krijgen en desgewenst zelf kunnen inschrijven op deze trainingen. Ook kan de planning een instructeur zelf benaderen voor een mogelijke opdracht.

Wat zijn de vergoedingen voor mij als instructeur?

Omdat de vergoedingen per opdrachtgever van Instructeursalarm.nl variabel zijn, hebben wij de vergoedingen bij de opdrachten vermeld staan. Dit geld zowel voor uur/dagdeel of dagdeeltarief. Indien er aparte vergoedingen voor materialen zijn, worden deze vermeld bij de opdracht. Sommige opdrachten kunnen ook inclusief gebruik van uw middelen zijn.

Net als de tarieven, staan bij elke training de minimale materiaaleisen die voor de training zijn gesteld. Reiskostenvergoeding en/of reistijdvergoeding is bepalend aan de opdrachtgever.

Welke locaties vinden trainingen plaats?

De trainingen kunnen zowel in-company of bij de thuislocatie van onze opdrachtgevers zijn. Er wordt geprobeerd om opdrachten zoveel mogelijk in de regio waar je woonachtig bent, te gaan inplannen.

Welke vergoeding wordt aan mij berekend door Instructeursalarm.nl?

Bij elke gedetacheerde opdracht berekend Instructeursalarm.nl een percentrage van het tarief dat de opdrachtgever aan Instructeursalarm.nl vergoed. Administratieve meerhandelingen zoals vergoedingen over de materialen, wordt door Instructeursalarm.nl ook een percentage in mindering gebracht. Bij de vergoedingen vermeld op onze website zijn deze kosten al in mindering gebracht, zodat u exact weet wat de netto vergoedingen zijn.

Aan onze opdrachtgever belasten wij administratiekosten voor onze dienstverlening, zodat alle partijen een goede balans hebben in hun kosten en verdiensten op een opdracht.

Transparant en duidelijk

Instructeursalarm.nl maakt graag de afspraken helder en duidelijk naar elkaar. Bij een samenwerking stellen wij altijd een "overeenkomst van opdracht" op tussen de instructeur en Instructeursalarm.nl. Op het moment dat deze overeenkomst er ligt, wordt er een toegang tot onze portaal verleend en ontstaat er hopelijk een langdurige relatie.

Voor opdrachtgevers

U bent op zoek naar externe hulp of expertise?

Dan bent u hiervoor bij instructeursalarm.nl aan het goede adres. Wij verzorgen en detacheren medewerkers op elk gebied als het gaat om "veiligheid".

Op dit gebied ontzorgen wij onze klanten in een totaalconcept. Vanaf de beginfase met het inplannen tot aan de daadwerkelijke operationele gedeelte begeleiden wij in dit proces. Via Instructeursalarm.nl kunt u terecht voor zowel incidentele, kleinschalige of grote projecten bij ons neer te leggen.