Detachering instructeurs

Simply the best!

In een paar simpele stappen en tegen een scherp tarief voor bemiddeling regelen wij en ervaren instructeur voor uw training.
Met Instructeursalarm.nl en onze ervaren planners vinden wij voor u snel de juiste instructeur om uw training in welke vorm dan ook succesvol te maken. Ook voor maatwerk kunt u in samenspraak met onze verkoopadviseurs dergelijke projecten geheel aan instructeursalarm.nl uitbesteden en laten begeleiden.

Besparen op inkoop zijn uw eerste verdiensten

Met de inzet van Instructeursalarm.nl bespaart u direct op de kosten van uw trainingen. Door gebruik te maken van onze professionele planners met een achtergrond in de markt van veiligheidstrainingen, hoeft eigen personeel zich niet te buigen over tijdrovende dillema's om trainingen gevuld te krijgen met de gekwalificeerde instructeurs.


Wij gaan private label onder uw certificering

Instructeursalarm.nl verzorgd indien gewenst meer dan alleen het regelen van de instructeur. Onder 'private label' verzorgen wij van A tot Z voor u een training. Het enige wat u verzorgd is de certificering en uitnodiging van uw cursisten. Wij regelen trainingslocatie, E-Learning, koffie/thee, lunch, instructeur(s) en alles wat de training verder vereist om het een succes te maken.

Uiteraard is onze instructeur ook uitstekend te implementeren bij een eigen georganiseerde training. Dit kan op een trainingscentrum zijn of bij een incompany training.

Hoe gaat het in zijn werk?

Op het moment dat u bij ons een aanvraag doet, gaan wij direct op zoek naar een geschikte medewerker. Ook zal de opdracht via ons afgeschermde portaal op onze website worden uitgezet naar medewerkers, die de gewenste kwalificaties die u vraagt beheerst.

Materiaalbehoefte

Wij kunnen voorzien in instructeurs met een eigen materiaalvoorziening. Dus is het verzorgen van zelfstandige trainingen via Instructeursalarm.nl behoort ook tot onze mogelijkheden.

Wat zijn de tarieven?

Het tarief bepaalt u helemaal zelf! Het dagtarief of uurtarief bepaalt u Instructeursalarm.nl helemaal zelf. Door een marktconform tarief of hoger neer te leggen, maakt de kans op invulling ervan uiteraard een stuk groter. U speelt met het tarief dus zelf in op de vraag en behoefte met het bepalen van een tarief. 

Uw tarief is tevens het "peiltarief" dat wij hanteren en waarover u aan Instructeursalarm.nl een marktconform commissie over berekend krijgt voor de door ons verleende diensten. Het verdienmodel van Instructeursalarm.nl is 2-ledig en realiseren wij zowel aan de kant van de opdrachtgever als opdrachtnemer. Zo genereren wij voor zowel de opdrachtgever als opdrachtnemer gunstige tarieven om te kunnen samenwerken en elkaar te vinden via het netwerk van Instructeursalarm.nl

Voor het gebruik van "eigen middelen" bepaalt uzelf ook de materiaalvergoeding die staat voor de betreffende training. Voor het faciliteren ervan bepaald u boven de onkostenvergoeding materiaal een marktconform administratieve commissie.

Audit instructeurs

Bewaking van de kwaliteit van uw dienstverlening is een uiterst belangrijke kwestie. Vaak valt deze verantwoording mede onder de medewerkers die de betreffende dienstverlening uitvoeren bij uw opdrachtgevers. Uiteraard hoopt u erop dat de medewerkers zich houden aan de policy zoals u graag ziet dat uw opdrachtgevers worden behandeld en/of geïnstrueerd volgens de norm van uw organisatie. 

- Hoe staat uw instructeur/instructrice voor een groep?

- Werkt uw instructeur conform de  

Voor instructeurs

Wie is Instucteursalarm.nl?

Instructeursalarm.nl detacheert instructeurs voor uiteenlopende veiligheidstrainingen en is een schakel tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Samenwerking met Instructeursalarm.nl is werken in korte lijnen. Bij Instructeursalarm.nl vindt u diversiteit aan opdrachten zoals BHV-opleidingen, EHBO-opleidingen, ploegleider en nog vele andere trainingen. Bij Instructeursalarm.nl zijn wij altijd op zoek naar instructeurs en waarvan ook die meertalig kunnen trainen/opleiden.Hoe is de werkwijze van Instructeursalarm.nl?

Onze planning heeft van diverse opdrachtgevers (veiligheidsopleiders) uitvraag voor instructeurs. Deze opdrachten worden uitgezet via onze (afgeschermde) portaal en waarin geregistreerde instructeurs inzage krijgen en zelf kunnen inschrijven op deze trainingen. Ook kan de planning een instructeur zelf benaderen voor een mogelijke opdrachten.

Wat zijn de vergoedingen voor mij als instructeur?

De vergoedingen via Instructeursalarm.nl zijn altijd variabel en is afhankelijk wat onze opdrachtgever als vergoeding biedt. Wij noemen dit het "peiltarief", waarop wij ons verdienmodel loslaten. Dit verdienmodel bestaat uit een aantal zaken t.w.:

- inhouding percentage op peiltarief vergoeding en onkosten materialen richting de instructeur

- Toeslag percentage op peiltarief vergoeding en aanvullende administratiekosten richting de opdrachtgever

Omdat de vergoedingen per opdrachtgever van Instructeursalarm.nl dus variabel zijn, kunnen wij dus niet zomaar tarieven "roepen" en hebben wij de vergoedingen altijd vermeld staan bij de opdrachten. Dit geld zowel voor uur/dagdeel of dagtarief. Indien er aparte vergoedingen voor materialen zijn, worden deze vermeld apart vermeld bij de betreffende opdracht. Sommige opdrachten kunnen ook inclusief gebruik van uw middelen zijn.

Net als de tarieven, staan bij elke training de minimale materiaaleisen die voor de training zijn gesteld. Reiskostenvergoeding en/of reistijdvergoeding is bepalend aan de opdrachtgever.

Welke locaties vinden trainingen plaats?

De trainingen kunnen zowel in-company of bij de thuislocatie van onze opdrachtgevers zijn. Er wordt geprobeerd om opdrachten zoveel mogelijk in de regio waar je woonachtig bent, te gaan inplannen.

Welke vergoeding wordt aan mij berekend door Instructeursalarm.nl?

Bij elke gedetacheerde opdracht berekend Instructeursalarm.nl een percentrage van het tarief dat de opdrachtgever aan Instructeursalarm.nl vergoed. Administratieve meerhandelingen zoals vergoedingen over de materialen, wordt door Instructeursalarm.nl ook een percentage in mindering gebracht. Bij de vergoedingen vermeld op onze website zijn deze kosten al in mindering gebracht, zodat u exact weet wat de netto vergoedingen zijn.

Aan onze opdrachtgever belasten wij administratiekosten voor onze dienstverlening, zodat alle partijen een goede balans hebben in hun kosten en verdiensten op een opdracht.

Transparant en duidelijk

Instructeursalarm.nl maakt graag de afspraken helder en duidelijk naar elkaar. Bij een samenwerking stellen wij altijd een "overeenkomst van opdracht" op tussen de instructeur en Instructeursalarm.nl. Op het moment dat deze overeenkomst er ligt, wordt er een toegang tot onze portaal verleend en ontstaat er hopelijk een langdurige relatie.

Voor opdrachtgevers

U bent op zoek naar externe hulp of expertise?

Dan bent u hiervoor bij instructeursalarm.nl aan het goede adres. Wij verzorgen en detacheren medewerkers op elk gebied als het gaat om "veiligheid".

Op dit gebied ontzorgen wij onze klanten in een totaalconcept. Vanaf de beginfase met het inplannen tot aan de daadwerkelijke operationele gedeelte begeleiden wij in dit proces. Via Instructeursalarm.nl kunt u terecht voor zowel incidentele, kleinschalige of grote projecten bij ons neer te leggen.