Informatie instructeurs

Voor instructeurs

Wie is Instucteursalarm.nl?

Instructeursalarm.nl detacheert instructeurs voor uiteenlopende veiligheidstrainingen en is een schakel tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Samenwerking met Instructeursalarm.nl is werken in korte lijnen. Bij Instructeursalarm.nl vindt u diversiteit aan opdrachten zoals BHV-opleidingen, EHBO-opleidingen, ploegleider en nog vele andere trainingen. Bij Instructeursalarm.nl zijn wij altijd op zoek naar instructeurs en waarvan ook die meertalig kunnen trainen/opleiden.Hoe is de werkwijze van Instructeursalarm.nl?

Onze planning heeft van diverse opdrachtgevers (veiligheidsopleiders) uitvraag voor instructeurs. Deze opdrachten worden uitgezet via onze (afgeschermde) portaal en waarin geregistreerde instructeurs inzage krijgen en zelf kunnen inschrijven op deze trainingen. Ook kan de planning een instructeur zelf benaderen voor een mogelijke opdrachten.

Wat zijn de vergoedingen voor mij als instructeur?

De vergoedingen via Instructeursalarm.nl zijn altijd variabel en is afhankelijk wat onze opdrachtgever als vergoeding biedt. Wij noemen dit het "peiltarief", waarop wij ons verdienmodel loslaten. Dit verdienmodel bestaat uit een aantal zaken t.w.:

- inhouding percentage op peiltarief vergoeding en onkosten materialen richting de instructeur

- Toeslag percentage op peiltarief vergoeding en aanvullende administratiekosten richting de opdrachtgever

Omdat de vergoedingen per opdrachtgever van Instructeursalarm.nl dus variabel zijn, kunnen wij dus niet zomaar tarieven "roepen" en hebben wij de vergoedingen altijd vermeld staan bij de opdrachten. Dit geld zowel voor uur/dagdeel of dagtarief. Indien er aparte vergoedingen voor materialen zijn, worden deze vermeld apart vermeld bij de betreffende opdracht. Sommige opdrachten kunnen ook inclusief gebruik van uw middelen zijn.

Net als de tarieven, staan bij elke training de minimale materiaaleisen die voor de training zijn gesteld. Reiskostenvergoeding en/of reistijdvergoeding is bepalend aan de opdrachtgever.

Welke locaties vinden trainingen plaats?

De trainingen kunnen zowel in-company of bij de thuislocatie van onze opdrachtgevers zijn. Er wordt geprobeerd om opdrachten zoveel mogelijk in de regio waar je woonachtig bent, te gaan inplannen.

Welke vergoeding wordt aan mij berekend door Instructeursalarm.nl?

Bij elke gedetacheerde opdracht berekend Instructeursalarm.nl een percentrage van het tarief dat de opdrachtgever aan Instructeursalarm.nl vergoed. Administratieve meerhandelingen zoals vergoedingen over de materialen, wordt door Instructeursalarm.nl ook een percentage in mindering gebracht. Bij de vergoedingen vermeld op onze website zijn deze kosten al in mindering gebracht, zodat u exact weet wat de netto vergoedingen zijn.

Aan onze opdrachtgever belasten wij administratiekosten voor onze dienstverlening, zodat alle partijen een goede balans hebben in hun kosten en verdiensten op een opdracht.

Transparant en duidelijk

Instructeursalarm.nl maakt graag de afspraken helder en duidelijk naar elkaar. Bij een samenwerking stellen wij altijd een "overeenkomst van opdracht" op tussen de instructeur en Instructeursalarm.nl. Op het moment dat deze overeenkomst er ligt, wordt er een toegang tot onze portaal verleend en ontstaat er hopelijk een langdurige relatie.

Categorie: